ФСТ "Динамо" 


  • Кращі футзальні команди поліції Прикарпаття

    02.07.2018

    З нагоди відзначення Дня поліції України на Прикарпатті, 2липня 2018 року  Івано-Франківська обласна організація ФСТ «Динамо» України провела змагання з  футзалу. З метою реалізації державної політики у сфері фізкультури та спорту, підвищення іміджу поліції та святкування Дня Національної поліції України на базі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбулися змагання з  футзалу серед підрозділів поліції Прикарпаття, у яких взяло участь 14 команд.
    В запеклій боротьбі перше місце виборола команда працівників апарату Головного управління в області, друге – Управління захисту економіки та третє – Коломийського відділу поліції.
    По закінченню змагань заступник начальника ГУНП в області Василь Кіцелюк підсумував: «Шановні учасники змагань! За дорученням начальника Головного управління я вітаю усіх з участю у футбольному турнірі. Кожна із команд, яка нині посіла перші призові місця, виборола їх завдяки добрій фізичній підготовленості кожного, великій витривалості і, я переконаний, справедливому рішенні суддів. Реально перемогли найсильніші, з чим я Вас і вітаю. А тим, кому сьогодні трохи не вистачило до здобуття перемоги, хай це буде добрим стартом і стимулом у підготовці для участі в наступних турнірах».
    На завершення змагань команди переможців отримали кубки, медалі та грамотами.
    Як зазначив командир команд-переможця Віталій Івонюк: «Наша команда є неодноразовим учасником таких змагань і неодноразовим призером. Цього року нам пощастило вибороти 1-ше місце, з чим я вітаю своїх колег по команді»

  • Фото події можна переглянути у галереї