ФСТ "Динамо" 


  • Спортивне свято для ветеранів і пенсіонерів прикарпатської міліції

    10.11.2012

         Працівники міліції Івано-Франківщини подбали про те, щоб у День вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ, який  щороку відзначається 10 листопада, влаштувати для своїх колишніх наставників справжнє і незабутнє свято. Як і торік, головною ізюминкою святкових заходів було те, що ветерани та пенсіонери ОВС стали активними учасниками дійства.

        «Готуючись до цієї зустрічі, ми щиро прагнули створити для кожного з ветеранів та пенсіонерів міліції приємну атмосферу, надати їм можливість поспілкуватися між собою, обмінятися спогадами про те, як вони разом долали на службі труднощі і ділили радість перемог та успіхів у нелегкій роботі. Наше управління завжди славилося працівниками з міцним гартом, енергією і завзяттям.  А тому ми охоче відгукнулися на пропозицію ветеранських організацій міськрайвідділів організувати в цей день спортивні змагання між ветеранами з волейболу, настільного тенісу  і у стрільбі. Прикарпатська міліція має належні умови для проведення спортивних заходів, відтак з задоволенням врахували побажання ветеранів», - зауважив у вітальному слові перший заступник начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Василь Фелик.

         Понад 130 учасників спортивного свята хвилиною мовчання вшанували пам’ять про всіх колег, які з різних причин не дожили до цього дня.    Відрадно, що до проведення святкових заходів із вшанування ветеранів та пенсіонерів прикарпатської міліції люб’язно долучилися представники Івано-Франківської обласної держадміністрації і обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», профспілковий комітет атестованих працівників міліції Прикарпаття. Спортивні змагання відбувалися у манежі коледжу фізичного виховання.

            Під час церемонії відкриття спортивних змагань чимало ветеранів, які дотепер ведуть активний спосіб життя, цікавляться і щиро вболівають за результати діяльності міліції краю, були відзначені почесними грамотами і подяками  від УМВС в області,  обласної держадміністрації, профспілки міліціонерів, ФСТ «Динамо». Колишніх колег по службі привітав з святом  генерал-майор міліції Олександр Кміта, який свого часу був першим заступником начальника УМВС України в Івано-Франківській області, а потім очолював волинську міліцію.

             Звертаючись до заслужених ветеранів правоохоронної справи, полковник міліції Василь Фелик за дорученням керівника прикарпатської міліції генерала Василя Миколайовича Варцаби і від себе особисто висловив усім вдячність не тільки за багаторічну добросовісну службу, але й за те, що вони не втрачають зв’язків з міліцейськими колективами, дають мудрі поради теперішнім правоохоронцям, передають досвід.

             Власне, баталії волейбольного турніру, в якому взяли участь ветеранські команди з усіх 16 міськрайорганів внутрішніх справ, обласного управління та факультету громадської безпеки ЛьвДУВС , принесли всім учасникам та гостям свята неабияке задоволення і яскраві та незабутні враження.   Переможцем турніру стала команда ветеранів УМВС Таке ж задоволення отримали ветерани міліції, які мали можливість у тиру  позмагатися у влучності зі стрільби з пістолета, а також у настільному тенісі.

        Переможці та призери змагань  нагороджені спортивними кубками, грамотами і медалями за успіхи у спортивних змаганнях з нагоди Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів міліції. Зрештою, як поділилися враженнями ветерани, не так важливо, хто став переможцем.  Вони щасливі тим, що про них не забувають, до їхніх порад прислухаються, а в повсякденному житті ветерани міліції відчувають підтримку і допомогу від міліцейських колективів краю.

             На сьогодні в УМВС України в Івано-Франківській області плідно працюють Асоціація ветеранів та пенсіонерів ОВС, ветеранські організації при міськрайвідділах міліції. Спільними зусиллями вдається вирішувати життєві питання і проблеми  тисяч ветеранів.  Вони завжди можуть розраховувати на розуміння, небайдужість і підтримку своїх ініціатив.

  • Фото події можна переглянути у галереї