ФСТ "Динамо" 


  • Змагання з легкоатлетичного кросу

    09.11.2018

    Змагання поділили на дві групи: спецпризначенці і поліцейські відділів і відділень. Боролися за перемогу по ґендеру: і жінки, і чоловіки.

    Сьогодні, 9 листопада у м. Івано-Франківську  на міському озері відбулися змагання з легкоатлетичного кросу. В них взяли участь 73  поліцейських з усіх підрозділів поліції області.

    Додамо, що це передостанній етап в переліку змагань, запланованих спартакіадою поліції Івано-Франківщини.

    Жінки змагалися на дистанції 1000 м, а чоловіки — на 1000 м, 3000 м та 5000 м. Крім того,  спецпризначенці випробували свої сили на дистанції 10 км.

     


    В загальнокомандному заліку переможцями серед відділів та відділень стали працівники  Івано-Франківського відділу поліції, а серед спецпідрозділів – працівники роти поліції особливого призначення.

     За підсумками легкоатлетичного кросу дистанцію у 1000 метрів подолали, і тим самим здобули перше місце:  Ірина Петрушка, Ростислав Кіфор, Христина Пронь, Михайло Колибаб’юк.

    На фініші трикілометрового забігу першими з’явилися  Олег Фединяк і Роман Сахновський.

    Перше місце у забігу на п’ять кілометрів посів Олег Семків, а на десять – Мирослав Гуменюк.


    Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк нагородив команди, які здобули перемогу. Кращих легкоатлетів відзначив кубками, медалями і грамотами.


    ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОО ФСТ «ДИНАМО» УКРАЇНИ

  • Фото події можна переглянути у галереї