ФСТ "Динамо" 


  • «Ми – одна команда!': поліцейські та підлітки Прикарпаття долучилися до Всеукраїнського футбольного флешмобу

    20.11.2018

    У дружньому футбольному матчі зустрілися команди працівників Головного управління Національної поліції в Івано-Франівській області та прикарпатських школярів. Спортивний символ флешмобу - футбольний м’яч прикарпатські поліцейські отримали від колег з Тернопільщини. Далі він помандрує на Закарпаття.

    </strong>

    Захід, метою якого є залучення дітей, котрі мають певні проблеми із Законом, до організованого дозвілля, популяризація здорового способу життя, профілактика правопорушень щодо неповнолітніх та за їх участю відбувався 20 листопада, у Всесвітній день захисту дітей. Матч пройшов в тренінговому центрі обласного управління прикарпатської поліції.




    Як зазначив т.в.о. заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області Олег Йосипів, така форма роботи з дітьми дозволяє підліткам активно та з користю проводити вільний від навчання час. Залучаючи до таких заходів молоде покоління, поліцейські також прагнуть донести, що вони для дітей — друзі та порадники, готові повсякчас прийти на допомогу.


    У товариському матчі перемогла, звісно, дружба. Юні учасники флешмобу отримали від правоохоронців та обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» пам’ятні медалі, грамоти, сувеніри та солодощі. А ще команді підлітків подарували футбольний м’яч, щоб вони й надалі удосконалювали свою спортивну майстерність, зростали благополучними та здоровими.

    ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОО ФСТ «ДИНАМО» УКРАЇНИ

  • Фото події можна переглянути у галереї