ФСТ "Динамо" 


  • У прикарпатській поліції нагородили кращих спортсменів-динамівців у 2018 році

    11.01.2019

    Сьогодні в Головному управлінні  Національної поліції в області відзначили кращих спортсменів обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" – призерів всеукраїнських і міжнародних змагань у минулому році.


    Керівник прикарпатської поліції Володимир Голубош, який очолює Івано-Франківську обласну організацію фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, привітав динамівців із Новим роком і Різдвом Христовим, побажав успішних виступів у 2019 році. Він разом із віце-президентом обласної федерації самбо та дзюдо Сергієм Бегеном вручили  премії кращим спортсменам товариства, які  стали чемпіонами і призерами  минулорічних міжнародних і всеукраїнських змагань.




    Так, представник прикарпатського «Динамо» Олександр Солонніков виграв Кубок України та посів третє місце  на першості країни  з боксу  серед  чоловіків і  виконав норматив майстра спорту.

    Серед нагороджених також – чемпіонки світу з боротьби самбо Сніжана Пліш  та Алла Бегеба, призери світової першості Анастасія Сикіш і Михайло Свідрак, призери Кубка Європи з самбо Наталія Ільків та Іван Пилипяк, чемпіони України з самбо Андрій Лайщук і Галина Ковальська.  

    За успішні виступи на міжнародному турнірі з дзюдо премійовано Яну Волошинюк та самбістів Марію Куневич і Василя Яремчука, які стали призерами чемпіонату України.<br /> Наказ про нагородження кращих спортсменів оголосив заступник голови обласної організації ФСТ «Динамо» Андрій Мироняк, який побажав їм перемог у новому сезоні.

    Володимир Голубош подякував динамівцям і підкреслив, що вони досягають великих здобутків завдяки своїй самовідданій праці на тренуваннях, бійцівському характеру та наполегливості, є прикладом  для молоді.  

    Додамо, що у 2019-му уславленому фізкультурно-спортивному товариству "Динамо" виповниться 95 років.

     

    ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОО ФСТ «ДИНАМО» УКРАЇНИ

  • Фото події можна переглянути у галереї