ФСТ "Динамо" 


  • Урочисте відкриття зональних змагань з футзалу чемпіонату ДСНС України серед збірних команд ГУ (У) ДСНС України Закарпатської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької та Івано-Франківської областей

    13.03.2019

    Сьогодні в Івано-Франківську на базі комунального підприємства «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» відбулося урочисте відкриття зональних змагань з футзалу чемпіонату ДСНС України серед збірних команд ГУ (У) ДСНС України Закарпатської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

    Заступник начальника управління з реагування на надзвичайні ситуації ДСНС в області Віталій Федунків урочисто привітав команди рятувальників і побажав спортсменам успіхів, впевненості у власних силах, повної мобілізації внутрішніх можливостей, максимальної концентрації, волі до перемоги і професійного зростання, здоров’я, наснаги, оптимізму і нових яскравих перемог.

    Кожен із поєдинків, що мали місце на цих змаганнях, були по-своєму цікавими та захоплюючими. Всі стали свідками красивої, безкомпромісної, спортивної боротьби, яка демонструвала блискучу витримку і жагу до перемоги.

    ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОО ФСТ "ДИНАМО" УКРАЇНИ

  • Фото події можна переглянути у галереї