ФСТ "Динамо" 


  • Успіх! Золоті медалі і путівки "на Європу'"

    07.02.2021

    Успіх!
    Золоті медалі і путівки на Європу
    У Харкові завершився молодіжний чемпіонат України з боротьби самбо, в якому взяли участь майже шістсот спортсменів із 22 регіонів країни. На борцівських килимах місцевого Палацу спорту одночасно відбувався й відбір на першість Європи серед молоді, що має невдовзі пройти на Кіпрі.



    Прикарпатські динамівці підтвердили свій високий клас і вибороли шість золотих медалей чемпіонату. Так, серед борців віком до 18 років чемпіонами України стали кандидати в майстри спорту Анастасія Сикіш (вагова категорія до 47 кг), Яна Волошенюк (50 кг) і Максим Григораш (48 кг).
    Серед спортсменів віком до 20 років переможцями всеукраїнської першості стали майстри спорту Сніжана Пліш (54 кг), Марія Куневич (59 кг) та Юрій Яремчук (58 кг).
    Прикарпатських динамівців до цих змагань готували заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури України Євген Боднарук, старший тренер національної молодіжної збірної Андрій Микитин та тренер Володимир Петлюк.
    У квітні наші земляки-чемпіони боротимуться на молодіжному чемпіонаті Європи. Тож, вітаючи їх з успішним виступом у Харкові, побажаймо перемог і на Кіпрі!


    Старший тренер національної молодіжної збірної Андрій Микитин, Анастасія Сикіш, Яна Волошенюк, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури України Євген Боднарук


    Юрій Яремчук


    Сніжана Пліш


    Марія Куневич

    ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОО ФСТ «ДИНАМО» УКРАЇНИ

  • Фото події можна переглянути у галереї