ФСТ "Динамо" 


  • Прикарпатські динамівці – працівники Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області – готуються до чемпіонату Національної поліції України з рукопашного бою

    23.02.2021

    17-18 березня в Сумах пройде чемпіонат Національної поліції з рукопашного бою. До цих змагань готується й команда Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, яка на минулій першості посіла високе четверте місце. На зборах, що проходять на базі роти патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ», де є зали боксу, важкої атлетики та боротьби, перебувають 16 кандидатів до збірної ГУНП.



    Бійці тренуються двічі на день. До чемпіонату Нацполіції їх готують суддя національної категорії, майстер спорту Дмитро Таргонін, старший інспектор відділу професійного навчання ГУНП майстер спорту Павло Кічура та працівниця тренінгового центру ГУНП майстер спорту міжнародного класу Віра Пінчук. За підсумками зборів наставники мають відібрати сімох найсильніших спортсменів, які захищатимуть честь прикарпатської поліції на цих змаганнях.

    Варто відзначити, що за результатами чемпіонату Нацполіції буде сформовано збірну, яка в серпні виступить на Кубку Президента України. Позаторік рукопашники-поліцейські стали переможцями цих престижних змагань, а спецпризначенець прикарпатської поліції майстер спорту Павло Вітер посів третє місце. До речі, тоді збірна Національної поліції готувалася до Кубка Президента України на Прикарпатті.

    ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОО ФСТ "ДИНАМО" УКРАЇНИ

  • Фото події можна переглянути у галереї