ФСТ "Динамо" 


  • Росана Гринишин - Крук представляла Івано-Франківську область на Чемпіонаті України з шашок–100

    01.04.2021

    Кандидат у майстри спорту,  член ФСТ "Динамо", учениця ліцею #5, вихованка тренера Олени Короткої, Росана Гринишин-Крук представляла Івано-Франківську область на Чемпіонаті України з шашок–100.<br /> Чемпіонат України з шашок–100 серед молоді та юнаків із класичної, швидкої та блискавичної гри відбувся з 20–28 березня в м. Дніпро. Турнір проводили у трьох вікових категоріях (до 10, до 16 та 26 років) серед хлопців та дівчат окремо. У ньому взяли участь понад 60 спортсменів та спортсменок.



    Чотирнадцятилітня Росана грала в шашки до 16 років і зайняла третє місце з класичної гри та виборола місце представляти Україну на Чемпіонаті Світу та Європи.<br /> Невдало Росана зіграла швидку гру. В останньому вирішальному турі програла представниці Харківської збірної і нажаль опустилася з призового місця на шосту сходинку. Було прикро, та попереду блискавична гра. Потрібно зібратися і знову до боротьби.



    В блискавичній грі наша Росана була близькою до першої сходинки. Вона на жаль поступилася на одне очко майстру спорту з Харкова, Чемпіонці України серед жінок в 2019 р. Дарині Лобановій та приємно, що випередила майстра спорту з Полтави Дарину Мосієнко і стала срібною призеркою Чемпіонату України.

    ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОО ФСТ «ДИНАМО» УКРАЇНИ

  • Фото події можна переглянути у галереї