ФСТ "Динамо" 


  • Керівником прикарпатських динамівців обрано генерала міліції Олега Сала

    13.03.2013

    В Івано-Франківську відбулася позачергова конференція обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Її делегати обрали нового керівника прикарпатських динамівців – начальника УМВС в області генерал-майора міліції Олега Сала.

    Як відомо, попереднього керівника динамівської організації генерала міліції Василя Варцабу перевели на роботу в Закарпаття, тож представники колективів фізичної культури і спорту правоохоронних, рятувальних і спеціальних служб, які входять до ФСТ «Динамо», зібралися на позачергову конференцію, щоб обрати нового керманича, а також новий склад президії обласного осередку.

    Присутній на цьому заході перший заступник голови ФСТ «Динамо» України Віктор Руденко запропонував кандидатуру начальника обласного УМВС Олега Сала, яку делегати одноголосно підтримали. До новообраного складу президії, крім голови, ввійшли 16 керівників динамівських колективів  і структурних підрозділів.

    Олег Сало, який свого часу очолював Львівську та Рівненську обласні організації ФСТ «Динамо», подякував делегатам за висловлену підтримку й запевнив, що разом із новообраним складом президії докладатиме всіх зусиль для розвитку динамівського руху на Прикарпатті. На сьогодні членами цього товариства в нашій області є 6200 осіб, які об’єднані в 11 колективів фізичної культури  і спорту. Четверо представників організації – дзюдоїст Роман Гонтюк, борці Василь Федоришин та Андрій Квятковський і плавець Олександр Ісаков – були учасниками ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні. Торік прикарпатські динамівці брали участь у комплексних змаганнях ФСТ «Динамо» України, на яких Руслан Дуранович став чемпіоном з рукопашного бою, а Сергій Грузін – зі службового багатоборства.

    При обласній організації працюють секції з легкої атлетики та шахів. На ІУ-му дитячому шаховому фестивалі «Зорі Карпат-2012» п’ятеро юних динамівців виконали норматив І спортивного розряду. В серпні минулого року обласна організація спільно з ФСТ «Динамо» провела всеукраїнський турнір з міні-футболу «Кубок Карпат», в якому взяли участь 14 команд. Планується, що цього року цей турнір стане міжнародним. З нагоди відзначення Дня вшанування ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ спільно з обласним УМВС у жовтні 201 року проведено змагання в волейболу, настільного тенісу та прикладної стрільби. Їх учасниками були 150 колишніх правоохоронців.

    Щорічно обласна організація ФСТ «Динамо» проводить спартакіаду серед колективів фізичної культури і спорту. В 2012-му за підсумками змагань із шести видів переможцями спартакіади став колектив територіального управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

    На другому місці – динамівці обласного УМВС, на третьому – полку внутрішніх військ. Голова обласної організації ФСТ «Динамо» Олег Сало вручив керівникам цих колективів кубки і дипломи.  

  • Фото події можна переглянути у галереї