ФСТ "Динамо" 


  • У Микуличині пройшов дитячий шаховий турнір

    15.08.2013


    У рамках фестивалю було проведено п’ять турнірів. У змаганнях із класичних шахів серед наймолодших шахістів (дехто з них ще навіть не ходить у школу) переміг Віталій Липчанський з Вінниці, у старшій віковій групі (1996-1999 років народження) чемпіоном став івано-франківець Віталій Стасюк. Він також став переможцем у турнірі зі швидких шахів, а в іншій віковій групі кращим, був Михайло Шахов з Калуша.

    Крім того, було проведено відкритий чемпіонат Микуличина зі швидких шахів, у якому взяли участь три міжнародні майстри та три національні майстри, дев’ять кандидатів у майстри спорту. Найбільше очок (сім із дев’яти можливих) набрав міжнародний майстер Данило Шкуран з Івано-Франківська. Переможці турнірів нагороджені медалями та грамотами, а також цінними подарунками.
    Організаторами шахового фестивалю в Микуличині є Івано-Франківська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», головою якої є начальник обласного УМВС генерал-майор міліції Олег Сало, Яремчанська міська федерація шахів за сприяння міського голови Яремча Василя Онутчака.

  • Фото події можна переглянути у галереї