ФСТ "Динамо" 


  • Сьогодні голова обласної організації ФСТ «Динамо» України Олег Сало нагородив грамотами ті цінними подарунками кращих динамівців Прикарпаття

    04.10.2013

    Сьогодні голова обласної організації ФСТ «Динамо» України Олег Сало нагородив грамотами ті цінними подарунками кращих динамівців Прикарпаття – Миколу Петрука з обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій та Олега Романчука і Дмитра Дідоводюка з військової частини внутрішніх військ за особистий внесок в розвиток фізичної культури і спорту в області та успішні виступи на всеукраїнських змаганнях.

    Не відстають від старших товаришів по товариству й юні динамівці. На недавньому чемпіонаті ФСТ «Динамо» України з дзюдо «Юний динамівець» серед юнаків та дівчат 1998-99 років народження, що проходив Луганську, збірна команда обласної організації посіла п’яте місце та виборола п’ять медалей. Олег Сало вручив відзнаки вихованцям секції дзюдо обласної організації Івану Пилип’яку, Андрію Свідраку, Оксані Гуш, Івану Тимінському та Оресту Балабану, а також їх тренерам Тетяні Кучинській та Христині Гунді.

    «Хочеться відзначити наших динамівців, насамперед юних, які гідно представляють обласну організацію на різноманітних першостях,- сказав генерал-майор міліції Олег Сало. - Бажаємо їм підкорення нових спортивних висот».

    Івано-Франківська ОО ФСТ «Динамо» України













  • Фото події можна переглянути у галереї