ФСТ "Динамо" 


  • урочистості з нагоди «Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів МВС»

    10.11.2013

    10 листопада відбулися урочистості з нагоди «Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів МВС», який колись відзначали як професійне свято правоохоронців – День радянської міліції

    Подія розпочалася з урочистого підняття ветераном ОВС Прапору України під супровід Гімну України у виконанні відомчого оркестру.

    Тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС в Івано-Франківській області Василь Фелик виступив із урочистою промовою, в якій подякував ветеранам від імені колегії та особового складу обласної міліції. «Боляче від того, що багато з наших наставників уже немає з нами, - каже полковник міліції,- а всім хто сьогодні прийшов - низький уклін та подяка за величезний внесок в роботу міліції та долю українських громадян».




    Також із привітальним слово до колег звернувся Герой України Анатолій Йосипович Француз, який подякував керівництву обласного УМВС за те, що не забувають про ветеранів ОВС, організовують для них такі спортивні заходи, та побажав усім присутнім щастя, здоров’я, Божої ласки та благословення.

    Урочистості продовжив начальник кадрового управління полковник міліції Роман Савчук, який оголосив поіменно всіх нагороджених ветеранів. Пенсіонерам ОВС вручили пам’ятні нагороди та відзнаки.

    Завершилося дійство шикуванням всіх учасників. Ветерани розділилися на команди, аби прийняти участь у спортивних змаганнях присвячених цій визначній події.

    Івано-Франківська обласна організація ФСТ «Динамо» України провела серед почесних правоохоронців Спартакіаду з волейболу, стрільби з бойової зброї та настільного тенісу. У настільному тенісі змагався заступник голови обласної організації Мироняк Андрій Іванович, підполковник міліції у відставці.

    Після чого відбулося вручення нагород командам-переможцям. Третє місце посіла команда ветеранів Коломиї, друге апарату УМВС, а перше місце зайняла команда ветеранів Прикарпатського юридичного інституту.

    Івано-Франківська ОО ФСТ «Динамо» України


























  • Фото події можна переглянути у галереї