ФСТ "Динамо" 


  • 89 років тому було створено Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо»

    01.11.2013

    01.11.2013

    89 років тому було створено Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». З цієї нагоди в Івано-Франківську зібралися колишні керівники та нинішній актив обласної динамівської організації.

    Літопис Івано-Франківської обласної організації «Динамо» розпочинається з 1947 року. Її першим керівником був І. Івушкін. Далі на посаді заступника голови облради працювали Я.Назаров, О.Безлюдний, В.Комаров, К.Фалькевич, В.Чедлєєв.




    На відзначення 89-ї річниці створення Товариства зібралися ветерани-динамівці, Почесні динамівці, кращі спортсмени та три колишні керівники Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо» України: Турковський Я.О. (1983-1998р.р.), Мегедин Р.В. (1998-2003р.р.) та Стасинець В.М. (2003-2008р.р.).

    Нинішній заступник голови підполковник міліції у відставці Андрій Іванович Мироняк, який уже п’ять років працює в обласній організації, подякував усім колишнім керівникам за особистий внесок в розвиток обласної організації, привітав усіх динамівців Прикарпаття з річницею створення та побажав нових спортивних здобутків.

    Івано-Франківська обласна організація ФСТ «Динамо» України

  • Фото події можна переглянути у галереї