ФСТ "Динамо" 


  • Олімпійський день

    21.06.2014

    Сьогодні у м.Івано-Франківську відбувся "Олімпійський день", який приурочений з нагоди 100-річчя олімпізму в Україні.


    За традицією кілька років поспіль даний захід проводиться на площі Адама Міцкевича, де прийняли участь дошкільнята, школярі від 7 до 15 років, студенська молодь, люди з обмеженими фізичними даними, ветерани спорту та жителі прикарпаття. До даного заходу долучилися також учні секції легкої атлетики Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо» України під керівництвом тренера-викладача Олени Мельник.


    Урочисту частину відкрили з привітальними словами та побажаннями на позитивний настрій відсвяткувати спортивне свято голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін, заступник міського голови Михайло Верес.

    Святкову атмосферу створили і наші олімпійці, які завітали на Олімпійський день.

    У масовому забігу стартували на чолі з головою відділення М. Карабіном і наші олімпійці, Татьяна Ляхович, Сервін Сулейманов, Надія Діденко, Ірина Шепетюк.


    На протязі проведення заходу відбувалися пісенні вітання на підтримку учасників, показові виступи спортсменів з інших видів спорту та нагородження цінними призами від спонсорів змагань, олімпійською атрибутикою від НОК України.


  • Фото події можна переглянути у галереї