ФСТ "Динамо" 


  • Конференція Динамо

    16.08.2014

    Новим керівником прикарпатських динамівців обрано начальника обласного УМВС Миколу Семенишина. До новообраного складу президії, крім голови, ввійшли 12 керівників динамівських колективів і структурних підрозділів.

    Микола Олександрович зазначив, що динамівський рух об’єднує багатьох і має бути зрозумілим для громадян, тому особистим прикладом потрібно докладати всіх зусиль задля його розвитку. Також очільник обласного УМВС подякував делегатам за висловлену довіру і визначив першочергові кроки майбутньої роботи.

    Начальник Прикарпатського факультету НАВС Вікторія Вовк, котра теж увійшла до затвердженого списку членів Президії Івано-Франківської ОО ФСТ «Динамо» відзначила, що значна увага приділяється спорту, а факультет має великі спортивні традиції, тож їх потрібно підтримувати та докладати максимум зусиль для отримання кращих результатів.

    Щорічно обласна організація «Динамо» проводить традиційну спартакіаду серед колективних членів товариства, у програму якої включено змагання з більше, як десяти видів спорту. За результатами цих змагань визначаються спортсмени, які беруть участь у всеукраїнських турнірах на першість ФСТ «Динамо» України.

    Сьогодні Микола Семенишин вручив кубки та дипломи командам, котрі вибороли першість у Спартакіаді-2013. За зайняте третє місце нагороджено колектив Прикарпатського факультету НАВС, за друге – команду Управління Державної служби надзвичайних ситуацій, а переможцем спартакіади став полк внутрішніх військ 1241 Національної гвардії України.

    ФСТ "Динамо України"

  • Фото події можна переглянути у галереї