ФСТ "Динамо" 


  • День відкритих дверей у дитячо-юнацьких секціях з дзюдо фізкультурно-спортивного товариства «Динамо»

    23.09.2014

    В надвірнянському спорткомплексі «Нафтохімік» учора відбулося справжнє спортивне свято - День відкритих дверей у дитячо-юнацьких секціях з дзюдо фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».



    Понад 120 дітей (чимало з яких з малозабезпечених сімей, а також вихованці інтернату) віком від 6 до 15 років з міста Надвірної та навколишніх сіл мають можливість займатися цим видом спорту, а відтак і виступати на змаганнях різних рівнів, передусім завдяки підтримці прикарпатської динамівської організації. А нещодавно команда юних надвірнянських дзюдоїстів повернулася з відкритого чемпіонату України «Юний динамівець», який відбувся в місті Очакові. І, як мовиться, не з порожніми руками.



    За підсумками триденних змагань команда з Прикарпаття посіла третє призове місце у загальнокомандному заліку, поступившись господарям – миколаївським юним динамівцям, а також команді з Дніпропетровська.



    Такий показник - це результат наполегливої щоденної праці як самих дітей, так і їх наставників-тренерів. Зокрема, Заслуженого тренера України Євгена Боднарука та майстрів спорту України Христини Гунди та Іванни Реміцької. Крім того, троє їх вихованців – Алла Бегеба, Марія Балацко та Михайло Свідрак здобули «золото» у своїх вагових категоріях. Ще восьмеро юних спортсменів-надвірнянців вибороли друге та третє місця у фінальних поєдинках.

    З перемогою учасників всеукраїнського чемпіонату привітав та вручив грошові премії голова Івано-Франківської організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» - начальник обласного управління внутрішніх справ Микола Семенишин. Він, зокрема, зазначив, що прикарпатська динамівська команда вкотре посіла високе місце у всеукраїнських змаганнях, і це є показником прогресу динамівського руху на Івано-Франківщині загалом. Крім того, він висловив переконання у його перспективному майбутньому, адже традиції виховання юних спортсменів підтримуються і розвиваються.

    Додамо, що днями команда з Надвірної братиме участь в загальному чемпіонаті України з дзюдо серед юнацтва. Тож удачі і нових перемог вам, юні спортсмени!

  • Фото події можна переглянути у галереї