ФСТ "Динамо" 


  • Делегати затвердили членів Президії, обрали голову організації та нагородили переможців змагань

    16.08.2014

    Обласна організація ФСТ «Динамо» України об’єднує під своєю егідою фізкультурно-спортивні колективи усіх силових структур Прикарпаття, а сьогодні її делегати затвердили членів Президії, обрали голову організації та нагородили переможців змагань.

    Новим керівником прикарпатських динамівців обрано начальника обласного УМВС Миколу Семенишина. До новообраного складу президії, крім голови, ввійшли 12 керівників динамівських колективів і структурних підрозділів.



    Микола Олександрович зазначив, що динамівський рух об’єднує багатьох і має бути зрозумілим для громадян, тому особистим прикладом потрібно докладати всіх зусиль задля його розвитку. Також очільник обласного УМВС подякував делегатам за висловлену довіру і визначив першочергові кроки майбутньої роботи.



    Начальник Прикарпатського факультету НАВС Вікторія Вовк, котра теж увійшла до затвердженого списку членів Президії Івано-Франківської ОО ФСТ «Динамо» відзначила, що значна увага приділяється спорту, а факультет має великі спортивні традиції, тож їх потрібно підтримувати та докладати максимум зусиль для отримання кращих результатів.



    Щорічно обласна організація «Динамо» проводить традиційну спартакіаду серед колективних членів товариства, у програму якої включено змагання з більше, як десяти видів спорту. За результатами цих змагань визначаються спортсмени, які беруть участь у всеукраїнських турнірах на першість ФСТ «Динамо» України.



    Сьогодні Микола Семенишин вручив кубки та дипломи командам, котрі вибороли першість у Спартакіаді-2013. За зайняте третє місце нагороджено колектив Прикарпатського факультету НАВС, за друге – команду Управління Державної служби надзвичайних ситуацій, а переможцем спартакіади став полк внутрішніх військ 1241 Національної гвардії України.

    31 жовтня ФСТ «Динамо» святкуватиме 90-річчя з Дня його створення, тож ініціативною групою розробляється план фізкультурно-спортивних святкувань, у котрих візьмуть участь силові структури області та запрошуються усі бажаючі.


  • Фото події можна переглянути у галереї