ФСТ "Динамо" 


  • День вшанування ветеранів та пенсіонерів ОВС України

    10.11.2014

    9 листопада Івано-Франківська обласна організація ФСТ «Динамо» України спільно УМВС України в області відзначили День вшанування ветеранів та пенсіонерів ОВС України.



    Поспілкуватися з колегами, з якими разом долали труднощі та ділили радість успіхів у багаторічній міліцейській службі, а також засвідчити бадьорість духу та фізичний гарт мали можливість днями ветерани та пенсіонери органів внутрішніх справ Івано-Франківщини.



    У щирій дружній атмосфері колишні працівники міліції Прикарпаття, які відгукнулися на запрошення нинішніх правоохоронців, в рамках відзначення Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ України передусім скористалися нагодою зустрітися зі своїми побратимами, згадати часи своєї служби. Водночас ті, хто, як мовиться, відчувався в силі, позмагалися у грі у волейбол, настільному тенісі та влучності у стрільбі з табельної зброї.



    Звертаючись до ветеранів, голова Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо» України, начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин подякував їм за сумлінну та самовіддану працю задля забезпечення правопорядку в області.



    - Я маю честь доповісти нашим наставникам і вчителям, що міліція Прикарпаття нині є дієздатною структурою в системі правоохоронних органів області, гарантом спокою в нашому краї. Ми бережемо добрі традиції, напрацьовані попередниками, та примножуємо їх. Працівники органів внутрішніх справ Івано-Франківщини належним чином реагують на виклики сьогодення, вони є взірцем виконання службових обов’язків в зоні проведення антитерористичної операції на сході Україні.

    На знак шани до усіх правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків, а також ветеранів міліцейської служби, які не дожили до цього дня, від учасників зібрання поклали квіти до пам’ятника загиблим міліціонерам та вшанували пам’ять про них хвилиною мовчання.

    Низка ветеранів прикарпатської міліції на урочистому зібранні були відзначені грамотами та Почесним ветеранським знаком.

    Відтак розпочалися спортивні змагання між ветеранськими командами. В емоційній, але водночас впертій боротьбі перемогу у волейбольному турнірі здобули колишні працівники ппарату обласного управління внутрішніх справ, які у фіналі обіграли ветеранів з Прикарпатського факультету НАВС.

    У настільному тенісі першість здобув Нестор Мартинець, який свого часу працював у Богородчанському райвідділі міліції. Найвлучнішим у прикладній стрільбі виявився Леонід Калинчук, який представляв команду ветеранів міліцейського вузу.

    Переможцям змагань очільник прикарпатської міліції вручив здобуті нагороди, а усім присутнім побажав миру, злагоди, доброго здоров’я та непохитної віри в щасливе майбутнє України.

  • Фото події можна переглянути у галереї