ФСТ "Динамо" 


  • ІІІ легкоатлетичні змагання на призи Олімпійців Прикарпаття

    06.06.2015

    6 червня в місті Івано-Франківську на стадіоні «Юність» обласної дитячо- юнацької спортивної школи відбулись ІІІ-й легкоатлетичні змагання на призи Олімпійців Прикарпаття!

    Змагання організовували комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківська обласна дитячо-юнацька спортивна школа, федерація легкої атлетики Івано-Франківської області  спільно з відділенням Національного Олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.


    Привітати всіх учасників та вболівальників у цей день прийшли багато визначних спортсменів та тренерів нашого краю. Зокрема, це учасник 21 літніх Олімпійських ігор, майстер спорту міжнародного класу з важкої атлетики Валерій Фальов, Сервін Сулейманов – майстер спорту України міжнародного класу з боксу учасник 26 літніх Олімпійських ігор, Надія Діденко – майстер спорту України міжнародного класу з фрістайлу, учасниця 20, 21, 22  зимових Олімпійських ігор, Неля Непорадна – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця 28 літніх Олімпійських ігор, Ірина Шепетюк – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики учасниця 28 та 29 літніх Олімпійських ігор, Людмила Лузан – майстер спорту України з веслування на байдарках і каноє учасниця 2-х Юнацьких літніх олімпійських ігор.


    Зокрема, з вітальними словами до всіх звернувся голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін, котрий тепло привітав всіх присутніх та побажав досягнути найвищих спортивних висот! Голова комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та президент федерації легкої атлетики Івано-Франківської області Віталій Матешко зазначив, що змагання є традиційними і присутність такої кількості Олімпійців повинна надихати юних спортсменів на майбутні перемоги. Приємно, що словами від Олімпійців Прикарпаття перед учасниками змагань виступила Неля Непорадна, котра приготувала спеціальний приз для одного з переможців, та побажала, щоб кількість наших спортсменів на Олімпійських іграх ставала щоразу більшою.

    А опісля розпочалось найцікавіше! Юнаки та дівчата змагались у 6 видах легкоатлетичної програми, в трьох вікових категоріях (1998-1999 р.н., 2000 р.н. і мол. та категорія ветерани 35+).

    У даному спортивному святі прийняли участь учні секції легкої атлетики Івано- Франківської обласної організації ФСТ «Динамо» України під керівництвом тренера-викладача Олени Мельник.

    Запекла боротьба точилась на кожній доріжці, а переможців визначали лічені метри та секунди.

    Юні динамівці стали переможцями та призерами змагань.

    Бресь Ольга здобула 1 місце на дистанції 100 м з результатом 12,6 с серед дівчат 1998-99 р.н.

    Бучій Діана - 1 місце на дистанції 100 м з результатом 13,3 с та 1 місце на дистанції 200 м з результатом 27,7 с серед дівчат 2000р.н. і молодше.

    Кулик Ольга – 3 місце на дистанції 100 м з результатом 13,8 с серед дівчат 2000р.н. і молодше.

    Крушевська Інна – 1 місце у киданні ядра з результатом 10 м.

    Вітаємо юних динамівців та бажаємо нових здобутків!

  • Фото події можна переглянути у галереї