ФСТ "Динамо" 


  • ПРИКАРПАТСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗІГРАЛИ У ФУТБОЛ (ФОТО)

    23.08.2016

    Минулими вихідними в селі Микуличин Яремчанської міської ради відбувся традиційний футбольний турнір «Кубок Карпат», який проводиться під егідою Івано-Франківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» і присвячений 25-ій річниці Незалежності України.


    У відкритті восьмого за ліком турніру взяли участь голова обласної організації ФСТ «Динамо», керівник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов, заступник голови прикарпатського «Динамо», депутат обласної ради Андрій Мироняк, перший заступник голови Надвірнянської райдержадміністрації Іван Тодорук, міський голова Яремча Василь Онутчак і місцевий війт Василь Скірчук. Вони привітали аматорів і ветеранів футболу з Івано-Франківщини, Чернівців і міста Броварів Київської області та побажали їм вдалого виступу, пише Фіртка із посиланням на прес-службу поліції області.


    Очільник обласної поліції Віктор Шкутов побажав перемоги найсильнішому і зазначив: «Спорт повинен бути невід'ємною частиною життя кожної людини, бо спорт це здоров'я, а в здоровому тілі – здоровий дух».


    У перший день змагань відбулися матчі групового турніру, а в неділю по дві найсильніші команди з кожної групи розіграли між собою з першого по четверте місця. Серед аматорів переможцем турніру стала команда «Епіцентр К10» – минулорічний чемпіон і володар кубка Івано-Франківської області, котра буквально вирвала перемогу (3:2) в суперників із «Каменяра», який представляє Івано-Франківський коледж фізичного виховання. В поєдинку за третє місце СК «Беркут» із Броварів обіграв команду обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій «Рятівник».


    Не менш напруженим видався турнір серед ветеранів. У фіналі Івано-Франківська команда «Пасічна» з мінімальним рахунком 4:3 перемогла чернівецький «Універсал». Яремчанський «Вулкан» по пенальті обіграв «Бескид» із Надвірної і посів третє місце. Депутати Івано-Франківської обласної ради Андрій Мироняк і Василь Озорович вручили капітанам команд-призерів турніру кубки, грамоти та грошові премії.


    Граючий тренер команди «Епіцентр К10» майстер спорту Роман Ярий відзначив чітку організацію турніру й хорошу підготовку футбольної арени в Микуличині. Для його команди, яка виступає в першій лізі чемпіонату України з футзалу, ці матчі стали непоганими спарингами перед початком цьогорічного сезону.


    За словами заступника голови Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо», депутата обласної ради Андрія Мироняка, цього року в розіграші «Кубка Карпат» взяли участь чотирнадцять колективів.

    «Основна мета цих змагань – пропаганда фізичної культури й спорту, здорового способу життя, – каже Андрій Мироняк. – Це на сьогодні одне з найважливіших завдань держави. Будемо проводити такі змагання й надалі. Крім того, на Покрову плануємо провести в Микуличині дитячий шаховий фестиваль».

  • Фото події можна переглянути у галереї