ФСТ "Динамо" 


  • Юні динамівські дзюдоїсти змагалися в Очакові

    14.09.2016

    Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2016 рік у період з 06 по 08 вересня цього року у спеціалізованому залі дзюдо Миколаївської обласної організації Товариства в місті Очакові відбувся особисто-командний чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з дзюдо серед юнаків та дівчат 2000-2002 років народження.

    У змаганнях, які проводилися спільно з Національним олімпійським комітетом України, взяли участь 148 спортсменів з 16 територіальних організацій Товариства.

    На церемонії урочистого відкриття чемпіонату були присутні: Губарєв В.А. – начальник відділу олімпійських та неолімпійських видів спорту апарату управління ФСТ «Динамо» України, Барський В.Є. – перший заступник голови Миколаївської обласної організації ФСТ «Динамо» України, Соколов Д.С. – виконуючий обов’язки начальника Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області, Тімашков Ю.М. – головний суддя змагань, суддя національної категорії.

    Змагання відбулися на високому організаційному та спортивному рівні, завдяки зусиллям колективу Миколаївської обласної організації ФСТ «Динамо» України, та злагодженій роботі головної суддівської колегії.

    За підсумками командної боротьби перемогу здобула збірна команда Київської міської організації Товариства, друге місце виборола команда Дніпропетровської обласної організації, а третє – Харківської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

    Команда Івано-Франківської обласної організації, яка була представлена 6 юнаками та 4 дівчатами, посіла шосте загальнокомандне місце. Призерами в особистому заліку стали:

    друге місце посіли Яремчук Юрій у ваговій категорії 42 кг та Хопта Ростислав у 46 кг;

    третє місце вибороли Пліш Сніжанна у в/к 48 кг, Паневник Соломія у 57 кг та Кепещук Богдана у ваговій категорії понад 70 кг.

    Переможці та призери чемпіонату в командному заліку нагороджені кубками та дипломами, а в особистому – дипломами та медалями відповідних ступенів Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

  • Фото події можна переглянути у галереї