ФСТ "Динамо" 


  • Керівництво Івано-Франківської ОО ФСТ "Динамо" привітало юних спортсменів із успішним виступом

    15.09.2016

    У «День відкритих дверей», який провели в Надвірнянській спортивній дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття», керівництво обласної організації ФСТ «Динамо» та Надвірнянської райдержадміністрації відзначили юних спортсменів та їх наставників за успішний виступ на чемпіонаті ФСТ «Динамо» з дзюдо.


    Днями команда юних дзюдоїстів повернулася із Миколаївської області міста Очакова, де проходив чемпіонат ФСТ «Динамо» України «Юний динамівець» серед юнаків і дівчат 2000-2001 років народження. Наші земляки завоювали п’ять медалей і посіли шосте місце серед шістнадцяти команд. Голова обласної динамівської організації, керівник Головного управління Національної поліції в області Віктор Шкутов вручив премії та борцівську форму призерам чемпіонату: Юрію Яремчуку, Ростиславу Хопті, Сніжані Пліш, Соломії Паневник і Богдані Кепещук. Також не залишили без уваги й інших юних дзюдоїстів, які хоча й не побували на п’єдесталі, але виграли кілька сутичок – Наталку Степаненкову, Костю Павлишина, Василя Максімка, Остапа Ципердюка і Руслана Григораша. Керівництво обласної організації ФСТ «Динамо» заохотило за успішну роботу з юними спортсменами їх наставників Христину Гунду та Ольгу Гой.


    «Хочу подякувати вам за самовіддачу на змаганнях, наполегливу працю на тренуваннях і побажати нових перемог, – сказав, звертаючись до юних спортсменів, полковник поліції Віктор Шкутов. – Ви молодці, так тримати! Обласна організація ФСТ «Динамо» і Головне управління Національної поліції в області будуть вас всіляко підтримувати, бо нашій державі потрібна здорова, спортивна молодь, яка буде досягати вершин і прославляти Україну на міжнародній арені».


    Перший заступник голови Надвірнянської РДА Іван Тодорук теж вручив премії кращим вихованцям спортивної школи і відзначив підтримку динамівської організації: «Дуже приємно, що керівник обласної організації ФСТ «Динамо» і прикарпатської поліції Віктор Шкутов знаходить час, щоб зустрітися з юними спортсменами, заохотити їх за успішні виступи. Бажаємо нових перемог!»


    Слова подяки юним динамівцям висловив і заступник голови обласної організації ФСТ «Динамо», депутат обласної ради Андрій Мироняк, який зауважив, що розвиток дитячого спорту є пріоритетом у діяльності динамівського товариства.


    За словами заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури України Євгена Боднарука, прикарпатські дзюдоїсти могли посісти й призове місце в загальнокомандному заліку. Але, паралельно із чемпіонатом в Очакові, в Києві проходив Кубок України з самбо, й найсильніші юні динамівці поїхали в столицю. Адже за результатами виступів на цих змаганнях відбувався відбір учасників на чемпіонат світу серед юніорів і юнаків, який пройде на початку жовтня в Румунії. Троє прикарпатських динамівців – Алла Бегеба, Іван Кавінський і Катерина Шаблєва – стали володарями Кубка України й представлятимуть нашу державу на світовій першості. Так що надіємося на їхній успішний виступ у Румунії!



    ІФ ОО ФСТ «Динамо» України

  • Фото події можна переглянути у галереї