ФСТ "Динамо" 


  • В обласній поліції члени Президії ФСТ "Динамо" провели позачергову конференцію (ФОТО)

    07.10.2016

    На позачерговій конференції Івано-Франківської обласної організації ФСТ "Динамо" обговорили ряд нагальних питань зокрема щодо змін в складі Президії та Статуту й обрали делегатів на Всеукраїнську конференцію товариства.


    Відкриваючи конференцію, голова обласної динамівської організації, керівник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов відзначив, що оскільки відбулися зміни серед керівників колективів фізичної культури прикарпатського "Динамо", які входили до Президії, то необхідно переобрати її склад. Делегати конференції проголосували за новообранців, внесли зміни до Статуту обласної організації ФСТ "Динамо" відповідно до чинного законодавства стосовно діяльності неприбуткових організацій, а також обрали делегатів на Всеукраїнську конференцію товариства. Тож у Києві прикарпатське "Динамо" будуть представляти Віктор Шкутов, Андрій Мироняк і головний фахівець обласної організації Василь Шумало.


    Делегати конференції обмінялися думками стосовно основних напрямків роботи організації, висловили пропозиції щодо її покращення. Андрій Мироняк відзначив, що пріоритетом у діяльності прикарпатського "Динамо" є розвиток масового дитячого спорту, зокрема самбо, дзюдо та легкої атлетики. У Надвірній та Івано-Франківську з дітьми працюють динамівські тренери, товариство фінансує виїзди на тренувальні збори та змагання. Приміром, за рахунок обласної організації на 12 тисяч гривень закуплено спортивного одягу та інвентарю, які передали юним самбістам і дзюдоїстам під час Дня відкритих дверей у СДЮСШОР ПАТ "Нафтохімік Прикарпаття". За сприяння організації проведено спартакіаду серед шкіл, розташованих на території Яремчанської міської ради. Обласна організація виділяє кошти і на проведення спортивно-масових заходів у колективах фізичної культури. Тим паче, що половина суми зібраних внесків залишається на їх потреби.


    Юні динамівці Івано-Франківщини демонструють високі результати на міжнародних і всеукраїнських змаганнях. Так, нещодавно вихованці динамівської секції з дзюдо завоювали п’ять медалей на чемпіонаті ФСТ "Динамо" в місті Очакові, а троє самбістів – Алла Бегеба, Іван Кавінський і Катерина Саблєва – стали переможцями Кубка України й захищатимуть честь нашої держави на чемпіонаті світу серед юніорів і юнаків у Румунії. Днями збірна команда прикарпатського "Динамо" посіла високе п’яте місце на першості України з легкої атлетики.

    Член Президії Володимир Чернецький повідомив про успіхи членів секції пожежно-прикладного спорту при обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій. Четверо юнаків, які займаються під керівництвом досвідченого спортсмена і тренера Миколи Петрука, недавно брали участь у чемпіонаті світу. Керівник УДСНС попросив допомогти у фінансуванні виїздів на тренувальні збори і змагання юних спортсменів.


    Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Євген Боднарук подякував керівництву прикарпатського "Динамо" за підтримку розвитку масового спорту – як серед дітей, так і дорослих. Така увага – це результат успішних виступів спортсменів на міжнародних і всеукраїнських змаганнях. Скажімо, на чемпіонаті світу серед самбо, що відбудеться у листопаді в Болгарії, братимуть участь відразу троє динамівців із Прикарпаття – Марія Буйок, Наталя Ільків і Наталя Смаль.

    Директор Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Любомир Пасічняк відзначив тісну співпрацю навчального закладу та обласної організації ФСТ "Динамо", зокрема щодо проведення змагань і тренувального процесу.


    />

    Завершуючи обмін думками, голова обласної організації ФСТ "Динамо" Віктор Шкутов наголосив на необхідності узагальнити всі пропозиції, висловлені делегатами позачергової конференції, та реалізовувати їх у повсякденній діяльності товариства.


    Івано-Франківська ОО ФСТ "Динамо" України

  • Фото події можна переглянути у галереї