ФСТ "Динамо" 


  • Нарада керівників територіальних організацій ФСТ «Динамо» України

    31.03.2012

    31 березня у місті Яремче відбулася нарада спортивного активу ФСТ «Динамо» із залученням керівництва області з питань реалізації постанови Кабінету Міністрів України щодо проведення в Україні «Року спорту та здорового способу життя».

    Нарада пройшла під головуванням віце-президента НОК України, голови ФСТ «Динамо», народного депутата України Віктора Коржа з участю народного депутата України Василя Чуднова, представників місцевої влади та органів самоврядування. Обговорювалися питання державної політики у галузі фізичної культури та спорту, участі спортсменів Товариства у ХХХ Олімпійських Іграх у Лондоні, можливої участі Івано-Франківської області у Національному проекті «Олімпійська надія-2022» », який на сьогодні оголошено Президентом України Віктором Януковичем одним із пріоритетних напрямків розвитку України.

    На думку народного депутата України Віктора Коржа, «спорт сьогодні є тією сферою, яка попри всі політичні негаразди може об’єднувати як українських політиків з різних партій, так і все українське суспільство. Тому якщо держава провадитиме єдину політику, спрямовану на розвиток фізичної культури і спорту в країні, це сприятиме не лише об’єднанню суспільства, а й економічному розвитку країни в цілому».

  • Фото події можна переглянути у галереї