ФСТ "Динамо" 


  • День відкритих дверей

    28.11.2017

    Протягом листопада поточного року відбувалося справжнє спортивне свято - День відкритих дверей у дитячо-юнацьких секціях з дзюдо-самбо та легкої атлетики Івано-Франківської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

    Святкування розпочалося з новоутвореної секції боротьби самбо та дзюдо і секції шахів у селі Микуличин Яремчанської міської ради.

    Продовження свята проходило в надвірнянському спорткомплексі «Нафтохімік». Понад 40 дітей (чимало з яких з малозабезпечених сімей, а також вихованці інтернату) віком від 6 до 15 років з міста Надвірної та навколишніх сіл мають можливість займатися боротьбою самбо та дзюдо, а відтак і виступати на змаганнях різних рівнів. Також було нагороджено команду юних надвірнянських дзюдоїстів, яка повернулася з відкритого чемпіонату України «Юний динамівець», що відбувся в місті Очакові.

    В Івано-Франківську проходило завершення святкування у трьох спортивних секціях легкої атлетики. Тренери та учні показали роботу та похвалилися своїми спортивними здобутками, закликали інших учнів приєднатися до здорового способу життя.

    Завершення святкування «Дня відкритих дверей» відбулося 28 листопада 2017 року брифінгом на обласному телебаченні «Галичина», у якому прийняли участь заступник голови Івано-Франківської обласної організації «Динамо», депутат обласної ради Андрій Мироняк, начальник управління спорту Орест Оклієвич та заслужений тренер України Євген Боднарук.

    У прямому ефірі розглядалося питання саме розвитку дитячого спорту в області та масовому залученні дітей до занять фізичною культурою та спортом. По закінченні брифінгу був продемонстрований двадцятихвилинний сюжет про роботу дитячих спортивних секцій Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

    Івано-Франківська ОО ФСТ «Динамо»

  • Фото події можна переглянути у галереї