ФСТ "Динамо" 


  • У прикарпатській поліції вшанували ветеранів та пенсіонерів МВС та Національної поліції України

    22.12.2017

    Відповідно до наказу Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова 20 грудня, колишній День міліції, визначено Днем вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ МВС та НПУ. Напередодні свята у прикарпатській поліції відбулися урочистості під час яких привітали ветеранів та пенсіонерів служби.


    Заходи відбулися за організацією ветеранської організації та керівництва ГУНП в області та обласної організації ФСТ "Динамо України", а провели їх на базі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. Розпочали зустріч із офіційної доповіді голови ветеранської організації Володимира Коваленка начальнику ГУНП в Івано-Франківській області полковнику поліції Віктору Шкутову та привітання з вишикуваним строєм пенсіонерів. Відтак урочисто підняли прапор України та прозвучав Гімн України.



    З вітальним словом до усіх присутніх звернувся Віктор Шкутов: «Я щиро усіх вас вітаю зі святом, бажаю вам родинного затишку, міцного здоров’я, успіхів у кожній розпочатій справі й мирного неба нам в Україні. Дякую вам за службу, яка ніколи не була легкою. Залежно від тих подій, які в різні періоди відбувалися і відбуваються у нашій державі й суспільстві, працівники – тоді міліції, тепер поліції, завжди були в числі перших, хто допомагав рятувати та захищати людей. Незалежно, чи це була ліквідація наслідків стихій: землетрусів, повеней, техногенної катастрофи – аварії на Чорнобильській АЕС, чи боротьба зі злочинністю, наші працівники завжди були у «гарячих» точках, де ставалася біда. Вони ризикували власним життям та здоров’ям, приходили на допомогу, залишаючись вірними Присязі й своєму покликанню: «Служити та захищати». За це вам велике спасибі. І серед Вас є чимало тих, хто перебуваючи у відставці, пішов захищати нашу державу від ворога на сході України. На жаль, там загинув наш пенсіонер Роман Фурик. Пам'ять про нього та про всіх загиблих правоохоронців при виконанні службових обов’язків прошу вшанувати хвилиною мовчання».


    Привітав правоохоронців і перший заступник міського голови Івано-Франківська Микола Вітенко, візначивши мужність і почесність професії правоохоронця - захищати і допомагати людям.


    Відтак Віктор Шкутов, Микола Вітенко та Володимир Коваленко вручили ветеранам та пенсіонерам нагороди та відзнаки за багаторічну плідну працю та службу в АТО.


    У свою чергу Голова ветеранської організації, відзначивши постійну підтримку керівництвом обласної поліції ветеранів та пенсіонерів вручив Віктору Шкутову відзнаку Національної поліції України «За службу державі».


    На урочистий захід завітав генерал-майор міліції у відставці Олександр Кміта, який багато років пропрацював на Івано-Франківщині заступником начальника обласної міліції та привітав пенсіонерів зі святом, побажав усім міцного здоров'я, родинного затишку і також передав вітання від Анатолія Француза та Богдана Гдичинського.


    Пенсіонери одержали нагороди і від Володимира Бойдуника – голови профспілкового комітету атестованих працівників ОВС. Він зазначив, що впродовж року профспілка надала матеріальну допомогу ветеранській організації на майже 60 тисяч гривень.


    Пісенними подарунками присутніх привітали і загін молодіжного громадського об’єднання «Юні поліцейські Прикарпаття» опорного закладу Рогатинської спеціалізованої школи №1 під керівництвом заступника директора – Оксани Панчишин, а також Заслужений артист України Володимир Коваленко.



    Під час зустрічі відбулися змагання з волейболу та настільного тенісу між ветеранськими організаціями після чого переможців урочисто нагородили кубками та медалями.





    Івано-Франківська обласної організація ФСТ "Динамо України"

  • Фото події можна переглянути у галереї